Outdoor life coach

Hans Nijboer

Jouw 1 op 1 coach in de natuur van Zuid-Holland

De coach

IMG_5554

Mijn naam is Hans Nijboer en ik ben vader van 4 kinderen.
Sinds 1992 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik in mijn zoektocht naar wat het best bij mij past, verschillende bedrijven (mede)opgericht.
Van pizzabezorgdienst tot klussenbedrijf en sieradenimport- en productiebedrijf.

Dit gaf mij de ervaring dat er heel veel mogelijk is als je de beslissing neemt om ergens voor te gaan. Toch ontbrak bij mij over het algemeen de echte ‘bezieling’ in mijn werk en mijn privéleven. Ik deed wat er moest gebeuren maar de echte voldoening bleef uit. Mijn motivatie was altijd om te zorgen dat er geld binnenkwam en een veilige basis te creëren voor mij en mijn gezin. Kortom ik deed de dingen die ik deed grotendeels vanuit wat ik dacht wat een ander nodig had en hoe ik daarin dienstbaar kon zijn.

Dit veranderde toen ik een aantal jaren geleden het besluit nam om iets te gaan doen waar IK enthousiasme voor voelde. Ik heb me ingeschreven voor een studie Outdoor Life Coaching.

Jouw Outdoor Life Coach!

Mensen begeleiden om hun eigen weg te ontdekken en hiernaar te gaan leven en dit buiten, in en met de natuur te kunnen doen is iets wat ik een van de leukste en fijnste dingen vind om te doen.

Dat je eigen natuurlijke weg volgen iets is wat een hoop overhoop kan gooien in je oude vertrouwde leventje, heb ik aan den lijve ondervonden. Ik ben gescheiden en heb afscheid genomen van de bedrijven waar ik mede-eigenaar van was.

Ondanks alle pijn heb ik nog steeds geen spijt van mijn beslissing om voor mezelf te kiezen.

Ik ervaar nu zoveel meer rust en vrijheid waardoor ik beter voor mezelf kan opkomen, bewustere keuzes maak, meer zelfvertrouwen heb en met meer gevoel en passie kan liefhebben, werken, ontspannen en spelen.
Natuurlijk heb ook ik mijn mindere dagen en val ik ook terug in oude gewoontes en patronen, maar ik kom er steeds sneller weer uit nu ik me ervan bewust ben dat een rotgevoel vaak voorkomt uit gedachten die ik niet meer hoef te geloven. Ik kan steeds bewuster mijn gedachten kiezen waardoor ik eerder bewondering voel voor alles wat er op mijn pad komt dan veroordeling. En dat voelt zoooooveel beter!

Fun Facts...

'Ik ben graag in de natuur'

'Ik houd van honden'

'Gek op mijn kinderen'

'Oog voor kleine dingen'

'Ik houd van koken'

'Drummen vind ik leuk'

'Ik speel graag met taal'

Wandelpad
Regenboog
Outdoor life coach
Zonsopkomst

Waarom ik kies voor Outdoor coaching?

Buiten in de natuur vind je heel veel symboliek wat je kan helpen bij het vinden van antwoorden op je vragen en het is er makkelijker om rust te krijgen in je hoofd.

De bewegingen die je maakt tijdens het wandelen helpen je bij het verbinden van je rechter en je linker hersenhelft waardoor je gevoel en verstand meer in evenwicht komen.
De ruimte buiten kan ook ruimte in je hoofd geven.
Je kunt echt voelen hoe het is om een pad te kiezen en het te bewandelen of letterlijk even stil staan bij wat je bezighoudt.

Wandelpad

" Dankbaarheid voor al het goede wat er al in je leven is, is de vruchtbare grond voor alle overvloed ”